Menu na odosobnienie w dniach 15 - 20 sierpnia.

Śniadania będą dostarczane przez sąsiadujący z Cziamma Ling „Bar u Zosi” a obiady i kolacje przez warszawską wegańską restaurację „Alicja w Krainie Warzyw”. Śniadania będą wegetariańskie a obiady i kolacje wegańskie.

Bardzo prosimy o niezwłoczne wykupienie wybranych posiłków. Ze względu na wymogi cateringu można wybrać całodzienne wyżywienie lub samo śniadanie lub sam obiad i kolację. Nie można wybrać samego obiadu ani samej kolacji. Wyjątek stanowi niedziela, gdzie posiłki kończą się na obiedzie.

Prosimy o zapisy do 9 sierpnia, bardzo prosimy o zrozumienie, że osoby przygotowujące posiłki muszą się wcześniej odpowiednio przygotować.

CENNIK

Cena za całodzienne wyżywienie - 58 zł. Cena za całodzienne wyżywienie w niedzielę (bez kolacji) - 38 zł. 

Cena samego śniadania – 12 zł. Cena obiadu i kolacji – 46 zł. Cena samego obiadu w niedziele – 26 zł 

Cennik


ZAKUP

Jest realizowany przez nasz sklep internetowy: płatność przelewem, karta. "Adres dostawy" w procesie zamawiania jest nieistotny. Odbiór kuponów w recepcji ośrodka.

 

I. WSZYSTKIE POSIŁKI - 328 zł     

kup

 

 

II. WSZYSTKIE ŚNIADANIA - 72 zł    

 

 

III. WSZYSTKIE OBIADY I KOLACJE - 256 zł 

 kup

 

Można wykupić również posiłki na poszczególne dni. W tym celu prosimy skorzystać z naszego sklepu on line.

 

MENU

Wtorek 15.08

Śniadanie: płatki owsiane na mleku kokosowym z owocami.

Obiad: zupa krem z papryki z groszkiem. Drugie danie: gulasz węgierski z kaszą jęczmienną i surówką z białej kapusty.

Kolacja: dal z czerwonej soczewicy.

 

Środa 16.08

Śniadanie: makaron ze szpinakiem i białym serem.

Obiad: zupa ogórkowa. Drugie danie: pulpety z kaszy jaglanej w sosie koperkowym, ryż i sałatka z brukselki.

Kolacja: warzywa po grecku.

 

Czwartek 17.08

Śniadanie: ryż na mleku kokosowym z jabłkiem i cynamonem.

Obiad: zupa kalafiorowa z warzywami. Drugie danie: bitki sojowe w sosie pieczeniowym z kaszą gryczaną i sałatką z ogórka kiszonego i papryki.

Kolacja: curry z ziemniakami i kalafiorem.

 

Piątek 18.08

Śniadanie: kasza pęczak ze świeżymi pomidorami na maśle.

Obiad: zupa koperkowa z makaronem. Drugie danie: seleryba z warzywami w sosie pomidorowym z gotowanymi ziemniakami

Kolacja: zielona soczewica po bretońsku.

 

Sobota 19.08

Śniadanie: kasza jaglana na mleku kokosowym ze świeżymi i suszonymi owocami

Obiad: zupa krem z czerwonej soczewicy z kaszą kuskus. Drugie danie: kotlety „mielone” z puree ziemniaczanym i marchewką z groszkiem

Kolacja: bigos z młodej kapusty.

 

Niedziela 20.08

Śniadanie: kasza gryczana z jajecznicą na maśle.

Obiad: zupa krem z marchwi z prażonym słonecznikiem. Drugie danie: sojowy schabowy z pieczonymi ziemniakami i zasmażaną kapustką z ciecierzycą.

 

Możliwe jest zarezerwowanie posiłków mailem. Prosimy wysłać informację na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. 

 

Przekaż dalej

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn